Duminica 28 Aprilie

Rus are încredere în Iohannis. În campanie zicea altceva

Ioan Rus a declarat că Victor Ponta mai are forță să conducă Guvernul, iar despre Iohannis a spus că este un președinte de încredere.

 

Are energie să conducă. Nu vă faceți probleme. Și nici nu exagerați cu speranțele în direcția asta, după câte s-au întâmplat, și bune și rele, cred că și el a învățat foarte multe din ce s-a întâmplat. Nu se vede daca nu vrei să vezi sau nu te uiți atent. Dacă te uiți atent, în mod rațional, eu spun că se vede și cred că vom reuși să facem lucrurile astea. Vom reuși să facem lucrurile astea. Sigur, și eu în șase luni poate mai puteam face lucruri. Poate și Tarom, nu știu. M-am  străduit să facem. Așa se străduie tot Guvernul în acest moment”, a explicat Rus, întrebat dacă crede că Ponta are energie în continuare pentru a conduce Guvernul României. 

 

Întrebat dacă are încredere în Klaus Iohannis, Rus a dat un răspuns suprinzător: ”Am incredere în președintele României. De ce să nu am? Sper chiar să inducă un alt stil de președinte în România decât cel care... de-adevăratelea alt stil. Ne-ar fi de folos tuturor”, a încheiat Rus, citat de realitatea.net. 

 

În 31 octombrie, în campania electorală pentru prezidențiale, Ioan Rus spunea că Victor Ponta îl bate pe Klaus Iohannis și la fizică, deși ”neamțul” este la bază profesor de fizică.

 

Ioan Rus: Victor Ponta îl bate pe Iohannis și la FIZICĂ - VIDEO

Comentarii Facebook