ROSAL si RASIMO nu au obtinut prelungirea fara licitatie a contractului de 'taiat iarba" in Cluj Napoca

 

Consilierii locali ai municipiului Cluj Napoca s-au opus prelungirii fara licitatie a contractului de intretinere a spatiilor verzi cu firmele ROSAL si RASIMO. Consilierii liberali au precizat ca acestea sunt societatiile controlate de PDL.


"Sa discutam foarte serios prelungirea acestor contracte. Durata prezentului contract este de 5 ani si cu drept este prelungit fara nicun fel de licitatie. Ma intreb daca la aceasta ora aceste firme (n.red. Rosal si Rasimo) indeplinesc aceste conditii si ma intreb daca este legal sa le prelungim fara o licitatie. Mi s-a spus ca motivul pentru care se prelungesc aceste contracte este ca ar dura un an de zile intocmirea unui nou caiet de sarcini pentru realizarea altei licitatii. Ma intreb de ce nu s-a intocmit in urma cu un an de zile un caiet de sarcini si sa purcedem la o noua licitatie", a declarat Steluta Cataniciu, consilier local PNL Cluj.

 

Supus la vot, proiectul de prelungire a contractului cu cele doua firme a cazut, intrunind numai 15 voturi, in conditiile in care ar fi avut nevoie de 18 voturi pentru fi aprobat.


Citeste si...

Rosal si Rasimo, "firmele de casa ale PDL", pot primi fara licitatie contractul de intretinere a spatiilor verzi din Cluj!

Comentarii Facebook