REZULTATE EXIT-POLL: Cine este noul primar al Clujului?

 

Numele noului primar al Clujului va fi cunoscut numai dupa ce vor fi numarate voturile, pentru ca Nicoara si Boc sunt la egalitate. Un alt exit poll arata ca Marius Nicoara ar fi in frunte.


Un exit poll comandat de Realitatea TV arata ca Marius Nicoara are 41% din voturi, Emil Boc tot 41%, iar celelalte procente sunt impartite intre Mircea Giurgiu si Peter Eckstein Kovacs.

 

"Vom avea un motiv de a sarabatori dupa ce vom securiza votul. Mergem in sectiile de votare ca sa confirmam faptul ca am castigat. In 3 sondaje din 4 suntem castigatori atat eu catsi Horea Uioreanu. Daca voi castiga, inseamna ca cetatenii clujenii au ales sa schimbam fata si renumele prost al acestui oras. Acuma trebuie sa muncim si sa vedem datele care cred ca se vor confirma in aceasta noapte", a sustinut Marius Nicoara. 

 

Potrivit unui exit poll IRES, comandat de DIGI 24, Marius Nicoara are 43,9% din voturi, Emil Boc are 36,9%, Peter Eckstein Kovacs are 11%.

 
Potrivit unui exit poll CCSB, comandat de Antena 3, Marius Nicoara a fost votat de 43,1% dintre cei care si-au exprimat optiunea electorala, Emil Boc de 40,3%, Peter Eckstein-Kovacs de 7,6%, Iuliu Tagorean de 2,6%, Mircia Giurgiu - 1,7%, iar Madalina Paul de 0,8%,

 

"Nu o sa ma propunt acum pana nu avem rezultatele oficiale. Ce am putut mai bun am facut", a declarat Emil Boc.

 

Boc a mai precizat ca in cursul zilei de azi a fost prezent in toate sectiile de votare.

 

"Ne vom bucura dupa ce vom merge la sectii si vom securiza voturile", a declarat Marius Nicoara.

 

Geopol: Rezultate aproape egale intre BOC si NICOARA

Conform, unei alte insitutii de sondare, Geopol, Nicoara si Boc sunt aproape la egalitate cu 41% din voturi. Rezultatele conform GeoPol Transilvania  sunt urmatoarele:


- Marius Nicoara (USL) 41,7%
- Emil Boc (PDL) 41,3%
- Eckstein Kovacs Peter (UDMR) 8,4%
- Iuliu Mirel Tagorean (PPDD) 2,7%
-Mircia Giurgiu (independent): 1,8%

Rezultate la Consiliul Local (GeoPol Transilvania):
- USL 44,5%
- PDL 35,7%
- UDMR 11,1%
- PPDD 3,1%
- PRM 1,1%

Comentarii Facebook