Miercuri 24 Aprilie

Restricții pietonale pe strada Eroilor din Florești, pentru a putea relua traficul auto


Primăria Florești anunță că pietonii nu mai au voie să circule pe strada Eroilor, pentru a se putea circula în ambele sensuri. Măsura are ca scop reducerea timpilor de așteptare.

Modificări restricții de circulație pe strada Eroilor! Se reia traficul rutier pe ambele sensuri dar se interzice accesul pietonal! 

Având în vedere evoluția lucrărilor la strada Eroilor, tronsonul cuprins între străzile Ioan Rusu/D. Mocanu spre sensul giratoriu din DN și complexitatea săpăturilor de adâncime necesare pe această porțiune, a fost desființat temporar trotuarul de pe partea dreaptă (sens spre magazin Lidl), pentru a permite din nou traficul auto în ambele sensuri. 

Începând de luni 18 iulie a.c. se reia traficul rutier pe ambele sensuri pe sectorul amintit, pentru reducerea timpilor de parcurgere a acestui tronson, dar SE INTERZICE accesul pietonal pe această zonă.

Pietonii vor avea accesul asigurat prin curtea Primăriei Florești pentru deplasare în siguranță, pe durata lucrărilor.

Măsurile au fost discutate cu specialiștii Poliției rutiere și au drept scop reducerea pe cât posibil a disconfortului în trafic și reducerea timpilor de parcurgere a intersecțiilor la orele de vârf, concomitent cu păstrarea frontului de lucru pentru derularea proiectului de modernizare”, anunță primarul Bogdan Pivariu.

Strada Eroilor din Florești va fi cea mai modernă din localitate cu trei benzi, trotuare, piste de bicicletă și verdeață. Lucrările se vor termina în acest an.

Comentarii Facebook