Boc nu crede că e prea mult beton și piatră în parcul din spatele Teatrului Național: Înainte spuneați că e o troacă…


Primarul Emil Boc a reacționat la articolul publicat de Știri de Cluj, prin care se arăta că parcul Ștefan cel Mare, din spatele Teatrului Național, este ”îngropat” în betoane și granit. 

În plus, lucrările sunt în întârziere, pentru că nu este destulă piatră. 

Cei care doriți să comentați, aveți tot timpul: proiectul este anunțat public, se discută în Comisia de Urbanism, se pune în dezbatere publică pentru pregătirea aprobării în ședința de Consiliu Local, uneori există și o dezbatere extra la CIIC, apoi intră la vot în CL unde se poate comenta. Spuneți înainte ce aveți de spus, e ușor să comentezi după ce a fost aprobat proiectul.

Până acum, toată lumea spune că parcul e o troacă, că e sub orice critică. Specialiștii au făcut proiectul, nu eu trasez pe hârtie ce să se facă. Se lucrează la 2 fântâni arteziene, se montează panourile informative, se lucrează la iluminatul arhitectural. Dacă unora nu le place, eu nu comentez gusturile. Stadiul lucrărilor este la 62%, stadiu avansat.

Constructorul a cerut o prelungire de 3 luni, pentru că contractul pentru piatră, care e din Ucraina, are parte de dificultăți. Avem totuși argumentele să credem că termenul va fi respectat, adică final de an”, a declarat Boc, la un post de radio local. 

Lucrări marca Boc: Deși termenul pentru Parcul de la Teatru a fost lung cât o eternitate, constructorii l-au depășit. Parcul tot nu e gata, dar e pietruit

Termenul de finalizare a lucrărilor a fost depășit, după cum se vede chiar din panoul de mai jos.

WhatsApp Image 2022-07-15 at 19.43.32.jpeg

f00de0495ed41cfde95e94e9f444cb1b.jpeg

Comentarii Facebook