Restricţii de circulaţie pentru continuarea lucrărilor la linia de tramvai


Primăria Cluj-Napoca continuă lucrările de „Modernizare linie de tramvai pe ruta P-ţa Gării – Bulevardul Muncii” în Piaţa Gării, pe tronsonul cuprins între străzile Horea şi Burebista, pe latura nordică şi între cele două refugii de tramvai existente (sensul de mers înspre B-dul Muncii).

Lucrările de modernizare a liniei de tramvai vor determina următoarele următoarele modificări de circulaţie rutieră:

1. Închiderea în această noapte a circulaţiei autovehiculelor în Piaţa Gării, pe tronsonul cuprins între străzile Horea şi Burebista numai pe latura nordică şi între cele două refugii de tramvai existente (sens de mers înspre B-dul Muncii);
2. Începând de marţi, 17 iulie 2012, linia 100 de transport în comun va circula dus-întors pe traseul Oaşului – strada Gării – Locomotivei – P-ţa Gării, iar staţia liniei 100 din P-ţa Gării se va muta după cum urmează:
- La debarcare, pe latura sudică din P-ţa Gării (între strada I.L. Caragiale şi Horea);
- La îmbarcare, înainte de pod (comună cu liniile 31, 31B şi 39)

Zona de lucrări va fi semnalizată cu indicatoare rutiere.

De asemenea, începând de marţi, 17 iulie 2012, odată cu demararea lucrărilor la linia de tramvai pe strada Oaşului, între străzile Căii Ferate şi Maramureşului, se vor impune următoarele reglementări de circulaţie:

1. Restricţionarea circulaţiei autovehiculelor la câte o bandă pe sens;
2. Interzicerea opririi, staţionării şi parcării pe toată lungimea tronsonului în lucru;
3. Restricţii de circulaţie la intersecţiile străzii Oaşului cu strada G. Stephenson şi cu strada Dumbrava Roşie, în sensul că intrarea şi ieşirea pe şi de pe acestea se va realiza numai prin viraje de dreapta.
4. Trasee de deviere a traficului rutier

- pentru riveranii de pe strada Dumbrava Roşie, sens de mers dinspre centru spre strada Dumbrava Roşie, respectiv ieşirea de pe strada, spre direcţia B-dul. Muncii, se va folosi ca şi traseu strada Călugăreni – strada Războieni.

Zona de lucrări va fi semnalizată cu indicatoare rutiere.

Pentru efectuarea lucrărilor de modernizare a liniei de tramvai, pe strada Căii Ferate la intersecţia cu strada Traian, se interzice traversarea peste linia de tramvai. Pentru efectuarea virajului la stânga de pe strada Oaşului pe strada Traian, se va folosi ca şi locaţie de întoarcere intersecţia cu strada Decebal.

Comentarii Facebook