Restrictii de circulatie pe podul Horea, din cauza lucrarilor la linia de tramvai! VEZI ce strazi se inchid

 

Primaria municipiului Cluj-Napoca anunta ca vor fi instituite o serie de restrictii si inchideri de strazi, pentru continuarea lucrarilor de modernizare a liniei de tramvai din oras.

In perioada 28.03.2012 - 06.04.2012, se va inchide circulatia auto pe Podul Napoca pentru efectuarea lucrarilor din intersectia cu Splaiul Independentei. Circulatia dinspre cartierul Grigorescu spre centru, dus - intors, se va putea desfasura pe urmatoarele trasee: str. Mamaia - Dragalina - Horea si/sau str. Garibaldi - Uzinei Electrice - aleea Stadion - G. Cosbuc - Card. Iuliu Hossu/ Calea Motilor. in aceasta perioada, se va deschide circulatia in dublu sens pe strada Dragalina, pe tronsonul cuprins intre Piata Horea, Closca si Crisan si strada Mamaia, pentru a putea prelua traficul auto cu gabarit de inaltime mai mare de 2,3 m care nu poate accede pe strada Mamaia (din cauza barierei limitatoare de inaltime).

In perioada 28.03.2012 - 27.04.2012, se va restrictiona circulatia auto pe liniile de tramvai pe Podul Horea.

In perioada 28.03.2012 - 24.05.2012, se va inchide circulatia auto pe Splaiul Independentei intre Podul Napoca si Opera Maghiara. Circulatia dinspre cartierul Grigorescu spre centru, dus - intors, se va putea desfasura pe urmatorul traseu: Pod Napoca - Splaiul Independentei - G.Cosbuc -Card. Iuliu Hossu/ Calea Motilor.

In perioada 06.04.2012 - 30.05.2012, se va inchide circulatia auto pe Splaiul Independentei intre str. G. Cosbuc si Podul Garibaldi. In perioada lucrarilor se va interzice accesul autovehiculelor si pe strada G. Cosbuc, pe tronsonul cuprins intre aleea Stadion si Splaiul Independentei, cu exceptia celor care participa la efectuarea lucrarilor la linia de tramvai si la amenajarea Parcului Central.

 

Podul Calvaria se inchide in perioada 17 martie - 12 aprilie

 

Comentarii Facebook