Locatarii unui bloc din Gheorgheni nu vor loc de joaca in fata blocului, cu pretul distrugerii parcului


Clujenii care locuiesc pe strada Scarisoara, din cartierul Gheorgheni, protesteaza fata de initiativa Primariei de amenajare a unui loc de joaca in fata blocului de la numarul 8.

"Pe strada Scarisoara, la numarul 8, avem un parc frumos, pe care il intretinem, plantam flori si tundem iarba, dar acum au venit cei de la Primarie si pun tot felul de leagane si tobogane. Au spus ca au fost in prealabil ceva instalatii de joaca pentru copii, dar in cartea de la asociatie se vede ca in acest loc a fost in permanenta parc. Nu sunt singurul care e nemultumit. Am copil, dar prefer sa il duc in locul de joaca de pe Detunata si sa pastrez un parc in fata blocului", a declarat Florin Lazar, un locatar din bloc.

Spatiul verde in cauza are circa 20 de metri lungime si 50 de metri latime si este ingrijit de locatari. "Vom aduna si semnaturi, dar am facut si reclamatii la Primarie. Ne-am cumparat motocositoare pentru a avea cu ce sa taiem iarba. Sunt milioane de locuri de joaca in oras, dar spatii verzi sunt mai putine", a mai spus barbatul.

 

"Daca nu vor loc de joaca, locatarii pot face o adresa oficiala Primariei prin care sa ceara sa nu fie amenajat acesta. Vom verifica daca nu cumva exista cereri din partea altor locatari de pe strada Scarisoara nr. 8 pentru amplasarea locului de joaca ", sustin reprezentantii municipalitatii.

 

O situatie similara s-a intalnit in 2011 in cartierul Grigorescu, unde locatarii au dus un razboi pentru a "scapa" de locul de joaca amplasat la cererea altor vecini.

 

Semnaturi false pentru desfiintarea locului de joaca de pe Grigore Alexandrescu. Primaria va sesiza politia VIDEO

Comentarii Facebook