Remus Lăpușan: Ioan Rus e părintele Autostrăzii Transilvania. Lucrările vor fi accelerate

 

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a declarat că, după numirea lui Ioan Rus ca ministru al Transporturilor, lucrările la Autostrada Transilvania vor decurge într-un ritm ”mai alert”.

 

Mă bucur că premierul Victor Ponta l-a desemnat pe Ioan Rus pentru a prelua portofoliul Transporturilor. Este un minister greu, dar sunt convins că domnul Rus va face faţă cu succes acestei funcţii. Domnia sa este vicepreşedinte PSD pe Transilvania, este o persoană validată şi politic şi administrativ. Este părintele Autostrăzii Transilvania, tot ce s-a făcut în această perioadă va fi continuat la un alt ritm, mai alert. Se va trece de la faza de proiecte pe hârtie la faza de excavator, atât la Autostrada Transilvania, cât şi în cazul altor proiecte de infrastructură”, a spus Lăpuşan, citat de Mediafax.

 

Șeful PSD Cluj l-a lăudat și pe fostul ministru al Trasporturilor, Dan Şova.

 

Dânsul este cel care a insistat, împreună cu premierul Ponta, şi pe tronsonul Turda-Sebeş şi pe Câmpia Turzii-Ogra şi pe Suplacu de Barcău-Borş. A fost ireproşabil domnul Şova în relaţia cu tot ce înseamnă infrastructura din judeţul Cluj. Nu are nimeni ce să-i reproşeze”, a mai precizat Remus Lăpuşan.

 

IOAN RUS este ministrul Transporturilor. Ponta transmite un mesaj ardelenilor!

Comentarii Facebook