Răspuns tranșant pentru „haterii” administrației locale. Boc: La Cluj tot ce se întâmplă este în baza unei strategii


Primarul Clujului a discutat în cadrul unei intervenții telefonice pentru o emisiune live despre bugetul municipiului pentru acest an și direcția de evoluție a Clujului. Emil Boc ne asigură că indiferent de deciziile luate, tot ce se întâmplă în oraș este în baza unei viziuni și a unei strategii.

Reamintim că bugetul municipiului Cluj-Napoca a fost aprobat în ședința ordinară a Consiliului local din 8 februarie. Bugetul general este în valoare de 2.148.607.224 RON, respectiv 434.483.383 EURO. Pe lângă obiectivele de investiții, bugetul municipiului cuprinde și finanțările pentru continuarea unor programe și politici sociale consacrate deja la nivelul orașului.

Edilul Clujului a precizat cum i se pare bugetul pentru acest an, în contextul în care necesitățile orașului sunt tot mai mari de la an la an.

Un buget realist și care reflectă direcția de evoluție a Clujului. Suntem într-un oraș care știe de unde vine, știe ce face și știe de unde merge. Adică are viziune și are strategie. Tot ce ce se întâmplă în orașul ăsta este în baza unei viziuni și în baza unei strategii, de a face Cluj-Napoca orașul cu cea mai bună calitate a vieții, în care să-ți facă plăcere să trăiești, să întemeiezi o familie, să ai salarii decente și să ai acces la servicii de calitate în educație, în sănătate, infrastructură bună și să stai acasă aici la Cluj”, a declarat Emil Boc la Napoca Live.

Jurnalistul a făcut o precizare, zicând că românii au plecat cu milioanele și continuă să plece, însă primarul afirmă că la Cluj direcția se inversează. 

Pe mine mă bucură faptul că la Cluj această direcție chiar se inversează, vin, se întorc la Cluj, o parte din cei care au plecat și tot ceea ce facem este să îi ținem acasă pe cei care termină și să îi oferim condiții să rămână la Cluj. Cea mai importantă resursă a planetei este resursa umană”, a explicat Boc. 

Comentarii Facebook