Rareș Rusu refuză să plece de la Transelectrica Cluj. Fostul director a ajuns acum manager de proiect

 

Fostul director al Transelectrica Cluj, Rareș Rusu, a fost demis din funcție la începutul lunii octombrie, dar și-a aranjat ploile în așa fel încât să rămână în instituție ca ”manager de proiect”.

 

Noul director al Transelectrica Cluj este Claudia Anastase, consilier local PSD. Ea și-a preluat mandatul luni dimineață, dar a confirmat faptul că l-a găsit pe Rareș Rusu pe un post ”călduț” în instituția din care acesta a fost demis. 

 

El este în instituție angajat direct al Bucureștiului. El a rămas angajat pe postul de manager de proiect și are o tematică dată de București, pentru unul dintre proiectele coordonate din Capitală. Nu am avut niciun ”meci” cu dânsul. Nu am avut interacțiuni, decât civilizate ca și cu ceilalți manageri de proiect”, a declarat pentru Știri de Cluj Claudia Anastase, noul director al Transelectrica Cluj.

 

Surse din cadrul instituției au declarat că noua conducere ar fi chemat corpul de control pentru a verifica situația de la Transelectrica Cluj. Claudia Anastase neagă aceste informații. ”Eu am fost numită în funcție și mi-am preluat mandatul numai astăzi. Nu puteam deja să chem corpul de control”, a mai spus Anastase.

 

Rareș Rusu este un important pion în cadrul PDL Cluj, fiind numit politic la Transelectrica Cluj în 2008. El a fost consilier local și județean, iar acum este pe listele de candidați pentru alegerile parlamentare din decembrie 2012, pe Colegiul 7 - Câmpia Turzii.

Comentarii Facebook