Cherecheș, primarul din Baia Mare, se revoltă după ce i-au fost implantate ”slugi” de la București. La Cluj situația a fost IDENTICĂ

 

Primarul din Baia Mare, liberalul Cătălin Cherecheș, a trimis o scrisoare deschisă conducerii centrale a PNL prin care a cerut numirea unor candidați credibili pentru alegerile din 9 decembrie, ori va ajunge să susțină independeți în lupta politică. 

 

Chereches a declarat pentru Ziare.com că PNL nu poate susține ”candidați care au terminat facultatea înaintea liceului” si a recunoscut ca aproape fiecare organizatie importanta a PNL a fost "condimentata" cu astfel de personaje.

 

Întrebat cum comentează faptul că s-au dat 26 de derogari de vechime si au fost pusi pe liste atat de multi oameni din afara PNL, Chereches a raspuns: ”Orice conducator are nevoie de o camarila sau de o intreaga pleiada de slugi”.

 

Demersul meu nu este un afront la adresa conducerii sau a presedintelui PNL, este o incurajare in a reveni la normalitate”, a afirmat Cătălin Cherecheș.

 

Eu le-am oferit colegilor din conducere, inclusiv domnului Crin Antonescu, mai multe variante. Sper ca in aceste zile, pana la depunerea listelor, sa vina cu corectii, astfel incat sa putem sa iesim in fata oamenilor cu personaje credibile, cu oameni care sa ne onoreze in acest demers electoral, cu oameni alaturi de care sa putem sa ne prezentam proiectele pe care le avem pentru Romania”, a mai spus Cherecheș, referitor la listele Comitetului Național Executiv (CNEx) al PNL.

 

Și la Cluj, candidații desemnați de Delegația Permanentă Teritorială din 14 octombrie au fost decimați prin decizia CNEx al PNL, iar oamenii care au luptat în campania electorală alături de Horea Uioreanu, președintele PNL Cluj, au fost scoși de pe lista votată de liberalii clujeni. Artizanul acestei răsturnări de situație ar fi Marius Nicoară, președintele PNL Cluj, aflat în rivalitate cu Uioreanu și care este speriat că ar pierde puterea în organizație.

 

PNL Cluj în genunchi. Lista SURPRIZĂ pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie

Comentarii Facebook