Rareș Bogdan e FURIOS - stenograme din şedinţa PNL: ”Noi mai suntem la putere sau pe lângă putere?”


Rareș Bogdan și-a întrebat colegii, dacă PNL mai este la putere sau nu, pe fondul scandalurilor din Coaliția cu PSD și UDMR. 

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat în şedinţa Biroului Executiv că PSD ar fi finanţat campanii pentru a-i afecta imaginea.

Sunt anumite teme ridicate în spațiul public de partenerii de guvernare, înainte de coaliție,  în ultima vreme. Am văzut și campanii sponsorizate de partenerii de guvernare împotriva mea. Nu este un mod de lucru în echipă. Trebuie sa vedem dacă va continua. Sa spună sau nu dacă vor cu noi. Nu e fair”, a spus şeful PNL, Florin Cîţu, în şedinţa de Guvern, conform Antena3.ro.

Sunt foarte îngrijorat de modul în care funcţionează coaliţia. Noi suntem la putere sau pe lângă putere? Investiţiile nu se fac, trenează, primarii sunt foarte îngrijoraţi”, a replicat şi Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan: "Noi suntem la putere sau pe lângă putere?"

Gheorghe Pecingină: "Am vorbit că noi susţinem investiţiile la începutul coaliţiei. Din buget alocarea a fost 6,74, trebuia sa fie 7. 

Îmi pare rău ca nu este şi domnul Ciucă aici, numirile nu se mai fac, ce facem cu diferenţa de 0,.25 la sută investiţii? La următoarea rectificare 0,25 trebuie să vină la investiţii".

Să activăm toate instrumentele pe care partidul le are, comisii, parlamentari, specialiști, să rezolvăm cele invocate în şedinţă”, a completat premierul Nicolae Ciucă.

Comentarii Facebook