Radu Moisin are cele mai mari sanse sa ramana primar interimar! Vezi ce a declarat consilierul local Adrian Popa


Consilierul local PDL, Adrian Popa, vazut de multi ca un posibil primar interimar, a declarat ca "pentru 17 zile cat va mai sta Sorin Apostu in arest nu trebuie agitate apele" si numit un alt viceprimar, care apoi sa fie primar interimar.

Adrian Popa, prim-vicepresedintele filialei municipale a PDL, sustine ca actualul viceprimar, Radu Moisin, este persoana ideala pentru a conduce Primaria in urmatoarea perioada, deoarece are o mare experienta.

"Domnul viceprimar Radu Moisin va prelua interimatul pentru ca este firesc sa se intample asa. In baza legii, unul dintre viceprimari trebuie sa faca acest lucru si, daca luam in calcul ca domnul Moisin este acolo de 3 ani si stie exact ce trebuie facut, atunci dansul este alegerea cea mai buna. Problema cea mai stringenta acum este bugetul pe 2012 si aceste lucruri sunt binecunoscute de domnul viceprimar Radu Moisin", a declarat Adrian Popa.

Consilierul local nu crede ca Sorin Apostu va mai fi tinut in arest dupa expirarea mandatului de 29 de zile, asa ca acesta isi va putea relua functia. "Pe datele actuale, nu vad sa fie o prelungire de mandat din partea instantelor, dupa data de 9 decembrie. In zilele ramase pana tunci, procurorii vor avea timp sa termine audierea martorilor si sa il trimita in judecata, asa ca instanta il va elibera", a mai spus Adrian Popa.

Acesta a comentat si speculatiile potrivit carora Radu Moisin ar putea fi "debarcat" si sa fie numit el in functia de viceprimar, pentru a putea conduce Primaria.

"Nu se pune problema acum sa facem acest lucru. Diseara, in Biroul Politic Municipal (BPM) al PDL eu voi vota pentru sustinerea viceprimarului Radu Moisin in functia de primar interimar. Trebuie sa ii acordam sprijinul partidului, iar Primaria sa isi continue activitatea", a mai spus Adrian Popa.

BPM al PDL Cluj-Napoca urmeaza sa se intruneasca miercuri seara, 23 noiembrie, de la ora 19.30.

Comentarii Facebook