Radu Bica, suspendat din functia de vicepresedinte al CJ Cluj, dar nu si-a pierdut inca functia


Radu Bica a fost suspendat din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj, dupa ce forul a luat act de deciza oficiala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), in cadrul sedintei de marti dimineata.

Bica este cercetat pentru luare de mita, fiind retinut dupa ce a primit 10.000 de euro de la un om de afaceri. El a fost arestat pe 29 de zile de Curtea de Apel Cluj si ICCJ a mentinut decizia.

Presedintele CJ, Alin Tise, a afirmat in plen ca inca nu a primit decizia PDL de excludere a lui Bica din partid, ceea ce inseamna ca inca nu si-a pierdut pozitia de consilier judetean sau pe cea de vicepresedinte.

"In momentul in care voi primi aceasta decizie a PDL, de excludere a lui Radu Bica din partid, trebuie sa desemnez un nou vicepresedinte, intr-o sedinta de indata. Pana acum nu am primit aceasta hotarare", a declarat Tise.

 

Radu Bica a fost trimis in judecata de procurorii DNA Cluj, fiind acuzat ca a luat mita de la omul de afaceri, Aspazia Droniuc, pentru a-i facilita obtinerea contractului de mentenanta de la stadionul Cluj Arena, construit din fonduri publice de Consiliul Judetean Cluj.

 

Citeste mai jos interceptarile din acest dosar...

Radu Bica, trimis in judecata! Citeste interceptarile: "Are nevoie urgent, urgent de 10.000... de pachetele de dragoste"

Comentarii Facebook