Pușcăria îl distruge pe Năstase? Fostul premier a fost eliminat din Barou



Fostul premier Adrian Năstase are de suferit de suferit din cauza pușcăriei, mai ales pe plan profesional, acesta fiind exclus, luni, din Barou, din cauza celor două condamnări.

"Adrian Năstase a fost exclus pe temeiul nedemnităţii profesionale, având în vedere că a suferit două condamnări cu detenţie", a declarat, luni, Ilie Iordăchescu, decanul Baroului, potrivit Mediafax.

Iordăchescu a precizat că în urma primei condamnări a politicianului, ce a de doi ani cu executare, Baroul nu a decis excluderea sa din profesie, considerându-se că faptele pentru care a fost încarcerat nu au nicio legătură cu atribuțiile sale de avocat, însă de această dată, luând în considerare ”noua conjunctură”, Consiliul Baroului București a luat decizia de a-l exclude din profesie pe Adrian Năstase.

Fostul prim-ministru, Adrian Năstase, a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare, pentru șantaj și luare de mită, în dosarul Zambaccian. Soția acestuia, Dana Năstase, a fost și ea condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare, în cadrul aceluiași dosar.

Comentarii Facebook