PSD si PNL si-a desemnat candidatii la consiliul local Cluj-Napoca! Pe lista sunt si doi italieni


Doi cetateni italieni sunt propusi de PSD si PNL pe lista de consilieri locali pentru alegerile din iunie. USL va definitiva lista pana la finele lunii aprilie.

Gennaro Ciancio este numele propus de PSD si Giacomo Dreoni de PNL, dar pe liste se regaseste si sotia deputatului PNL, Horea Uioreanu, Elena Uioreanu.

Presedintele PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj, a declarat ca echipa de consilieri ai USL se vor pune in slujba candidatului la primarie, Marius Nicoara.

"Filialele locale PSD si PNL Cluj-Napoca au stabilit, fiecare, lista de consilieri pentru Consiliul Local Cluj-Napoca, ordinea pe lista comuna a USL urmand sa fie definitivata pana in a doua parte a lunii aprilie. PSD si PNL vor avea paritate pe lista, un membru al PNL, urmat de unul al PSD. PC va avea un singur candidat, pe un loc eligibil. Echipa USL va avea doua misiuni, ca Marius Nicoara sa castige functia de primar al municipiului, si de a forma majoritatea in CL Cluj-Napoca pentru a reusi indeplinirea proiectelor comune", a declarat Mircea Jorj.

USL isi propune sa castige 15 "scaune" in viitorul Consiliu Local si sa detina majoritate. Numele puse pe lista de PNL si PSD au fost alese pe baza de experienta si moralitate, a afirmat si senatorul Marius Nicoara.

 

Vezi AICI numele propuse.

Comentarii Facebook