PSD si PNL Cluj au fumat pipa pacii, dupa scandalul din Consiliul Local: Nu avem intelegeri secrete cu PDL VIDEO


Liderii PSD si PNL Cluj au sustinut, luni, 4 iulie, o conferinta de presa comuna pentru a demonstra ca "apele" nu sunt tulburi in Uniunea Social Liberala (USL).

Acuzat ca a "batut palma" cu PDL si Sorin Apostu, Remus Lapusan a tinut sa faca unele precizari si sa dea asigurari ca acest lucru nu este posibil. "PDL este la putere si noi vrem sa ii dam jos. Nu putem noi face o intelegere cu primarul Sorin Apostu", a explicat Remus Lapusan.

Problemele au aparut la votarea proiectului parcului fotovoltaic de la capatul Bulevardului Muncii, de pe Dealul Sfantu Gheorghe. Consilierul liberal Steluta Cataniciu a fost "pus la colt" de colegul de alianta, social-democratul Remus Lapusan, care i-a transmis ferm sa taca din gura.

Lapusan a facut astazi unele precizari, dar care nu au fost edificatoare. "Deocamdata pentru mine subiectul cu parcul fotovoltaic este inchis. A fost o hotarare de Consiliu Local care s-a votat cu 24 de voturi. In rest relatia mea cu doamna Cataniciu sa stiti ca mi-am rezolvat-o ieri, asa ca eu consider ca acesta este un subiect incheiat", a explicat Remus Lapusan.

El a mai spus si de ce a votat proiectul initiat de primarul Sorin Apostu, care vizeaza construirea unui parc fotovoltaic in locul unui cartier de locuinte de pe Dealul Sfantu Gheorghe. "Vineri s-a discutat despre reconversia din apartamente in curent electric. Am avut un amendament prin care am spus foarte clar ca daca se fac in continuare locuinte din economiile care se obtin din neplata energie electrice votez proiectul. S-a facut amendamentul, s-a facut si am votat", a explicat Remus Lapusan.

Liderii USL Cluj, Horia Uioreanu si Remus Lapusan, au spus ca, pe viitor, pentru a evita astfel de probleme "cele doua grupuri de consilieri, PSD si PNL, vor vota conform intelegerii pe care o vor avea inainte de aceste sedinte".

 

Prin reconversia proiectului Cartierul Tineretului in parc fotovoltaic, Primaria Cluj-Napoca urmeaza sa primeasca energie verde in valoare de 17 milioane de euro.

 

Vezi si...

Tensiuni in USL Cluj! Remus Lapusan s-a certat cu Steluta Cataniciu: "Va rog sa taceti ca eu vorbesc acum" VIDEO

Cel mai mare parc fotovoltaic din Romania, aprobat la Cluj! Consilierul PNL, Steluta Cataniciu, a protestat VIDEO

Comentarii Facebook