PSD face curățenie în instituțiile clujene! VEZI unde vor fi schimbați șefii și cu cine


PSD Cluj a numit deja doi șefi ai unor instituții descentralizate, dar mai are pregătită o listă întregă cu nume care trebuie ”unse” în funcții.

Până acum a fost schimbat șeful Autorității Rutiere Română (ARR), unde a pus pe Irinel Lungu și cel al Registrul Auto Român (RAR), unde a fost desemnat Marius Pop. Fratele acestuia, Rareș Pop, a fost desemnat șef la ISCTR, din partea PNL. Aceasta este o instituție descprinsă din ARR și RAR.

PSD Cluj a pregătit o listă cu persoane care urmează să fie ”unse” pe post.

La Inspectoratul Teritorial pentru Muncă Cluj va fi pus Valentin Pușcaș, la Oficiul pentru Studii Pedologice si Agrochimice va fi director Ileana Bogdan, la APIA va fi pus director Ilarie Ivan, la Agenția Regională pentru Protecția Mediului va fi pus Grigore Crăciun, la Inspecția de Stat în Construcții Cluj va fi pus Ioan Petruț, la Direcția Apele Române Somes Tisa va fi ”inscăunat” Dan Canta, la Direcția Regională de Poștă va fi pus director Ovidiu Secară.

În funcție de auditul cerut de prefectul Gheorghe Vușcan se va lua decizia schimbării și la alte instituții.

 

Un număr identic de postul de conducere în instituțiile descentralizate revin PNL Cluj, care încă nu a anunțat lista ”scurtă”.

Comentarii Facebook