Primarul din Baia Mare cere Clujului să se retragă din lupta pentru titlul de Capitală Culturală Europeană

 

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, cere Clujului să se retragă din cursa pentru titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021.

 

Cherecheș a spus că va cere orașelor Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara să se retragă și să susțină Baia Mare. ”O să le explic că Baia Mare este singurul oraș care are cu adevărat nevoie de nominalizare. Este singurul oraș unde este vital să se întâmple acest lucru. Unde se va simți schimbarea în mod absolut consistent. Îi voi ruga să aibă generozitatea să susțină cu toții Baia Mare și să se retragă din competiție”, a declarat Cherecheș.

 

Mons a fost Capitală Culturală Europeană. Un oraș cu tradiție minieră, unde mineritul s-a închis și a candidat la titlul de capitală culturală europeană odată cu alte orașe vecine. Toți și-au retras candidatura, susținând că Mons este singurul oraș care chiar are nevoie de nominalizare”, a mai explicat primarul, conform Look TV.

 

Cătălin Cherecheş a făcut declarațiile la emisiunea Casa Poporului de pe LOOK PLUS, care se va difuza sâmbătă de la ora 10 şi în reluare duminică de la 14:30.

Comentarii Facebook