PSD Cluj susține transportul metropolitan în cele șase comune, dar îl acuză pe Boc că a politizat proiectul


Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, a declarat că susține în totalitate proiectul de implementare a transportului metropolitan în Florești, Apahida și alte patru comune din județ, însă consideră că primarul municipiului Cluj-Napoca a politizat prea mult proiectul.

RATUC-ul ar putea să asigure foarte bine transportul în zona metropolitană din cele șase județe, iar noi susținem în totalitate acest proiect”, a declarat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

Liderul social democraților susține însă că există o mare lipsă de comunicare din partea edilului Clujului, Emil Boc, care nu oferă destule informații consilierilor.

Domul Boc a dat dovadă de o mare lipsa de comunicare. Crede că e mare și tare și că poate să facă totul singur. Cred că nici măcar acum nu înțeleg toți consilierii ce e cu taxa aia specială. L-am văzut aseară pe domnul primar într-o emisiune și nu știa deloc să explice taxa specială RATUC”, a mai precizat liderul PSD Cluj.

Lăpușan este de părere că Emil Boc ar trebui să își ceară scuze față de consilierii pe care i-a jignit cu ”acuzații defăimătoare”. ”În primul rând eu cred că domnul Boc ar trebui să-și ceară scuze față de consilierii USL pentru acuzațiile defăimătoare”, a spus Lăpușan.

Emil Boc a declarat în cadrul emisiunii Știri de Cluj LIVE că cei din USL își plătesc datoriile către Fany din campania electorală și că nu țin cont de interesele clujenilor.

Vă bateţi joc de oamenii din Floreşti, Apahida şi restul localităţilor din zona metropolitană. Este inacceptabil ce faceţi, vă spun cu tot respectul. Ajutaţi firma Fany pe faţă. Nu votaţi un proiect care ajută la cumpărarea de autobuze noi pentru zona metropolitană şi vă bateţi joc de aceste interese. Dar se pare că pentru dumneavoastră recompensarea firmelor care v-au făcut campanie electorală este mai importantă decât interesele cetăţenilor. Este inacceptabil ce faceţi. Pentru că în condiţiile în care aţi folosit firma Fanny ca să duceţi cetăţenii la referendum dintr-o parte în alta, acum vă manifestaţi în această formă de dispreţ. N-am crezut că se poate ajunge atât de jos într-un Consiliu local”, a mai spus Emil Boc la Știri de Cluj LIVE.

 

Ce este de fapt TAXA SPECIALĂ RATUC? Boc explică cine nu dorește transport metropolitan în Florești și Apahida

Comentarii Facebook