Sorin Apostu raspunde acuzelor PSD Cluj: Primaria intretine plaja de pe malul raului Somes, nu a si amenajat-o


Primarul Sorin Apostu a declarat ca administratia locala se ocupa numai de intretinerea plajei de pe malul raului Somes din Grigorescu. Edilul sef a raspuns unor acuzatii lansate de PSD Cluj.

"In 2005, cand a fost demarat acest proiect, Comisia de Urbanism din Primarie a aprobat lucrarile facute de Apele Romane numai daca vor face si acces la apa. Acestia s-au conformat si au amenajat acolo o plaja, dar si in alte locuri de pe faleza se poate cobori la apa. Noi ne ocupam de intretinerea zonei, mai punem nisip cand Somesul il spala", a spus pirmarul Sorin Apostu.

Edilul sef ii acuza pe reprezentantii PSD Cluj ca lanseaza acuzatii nefondate. "Probabil ca au vazut ca acum am dus acolo cateva basculante cu nisip pentru a-l imprastia pe plaja si au sarit ca nu ne facem treaba. Ar trebui sa fie o mai buna cooperare intre noi pentru ca vrem binele cetatenilor", a mai spus Sorin Apostu.

 

Reprezentantii PSD Cluj, in frunte cu senatorul Alexandru Cordos, candidatul la functia de primar al municipiului, au criticat administratia locala si pe Emil Boc, acuzand ca au investit 3 milioane de lei in amenajarea Somesului in Cluj-Napoca si acesta arata deplorabil.

 

Vezi si...

PSD Cluj: Plaja de pe raul Somes, din cartierul Grigorescu, este o rusine VEZI FOTO

Comentarii Facebook