PSD Cluj o ia de la ZERO? Ce planuri are noul președinte, Horia Nasra


Cu toate că, la nivel județean, PSD Cluj a avut un scor foarte bun la alegerile locale, rezultatul dezastruos la nivelul municipiului Cluj-Napoca a produs o serie de schimbări în cadrul oraganizației clujene.

Una dintre aceste schimbări este demisia lui Remus Lăpușan din fruntea organizației județene și numirea lui Horia Nasra în funcția de președinte interimar al PSD Cluj.

Acum două săptămâni și câteva zile s-au produs două evenimente: o demisie a domnului Remus Lăpușan din fruntea organizației, în cadrul Comitetului Executiv al PSD, desfășurat la Târgoviște, și numirea mea în funcția de președinte interimar al organizației județene PSD Cluj, pe o perioadă nedeterminată. Sunt onorat și totodată înțeleg responsabilitatea acestei funcții, mai ales că sunt cel mai tânăr președinte de organizație județeană din istoria PSD”, a declarat președintele interimar al PSD Cluj.

În urma rezultatului foarte slab de la Cluj-Napoca a schimbat Biroul Pernament Județean, fiind înlocuit cu un Birou interimar, care a luat decizia de a dizolva organizația locală PSD Cluj-Napoca. De asemenea, noua conducere vrea să o ia de la zero și să recontruiască partidul din oameni tineri, pentru a-și schimba imaginea în ochii alegătorilor.

În perioada următoare ne vom axa pe organizația municipală, pentru că în urma acestor alegeri locale, scorul la nivelul municipiului Cluj-Napoca a fost unul extrem de slab. În urma analizei rezultatului, noul Birou Permanent județean format a luat o serie de decizii, printre care dizolvarea organizației municipale Cluj-Napoca. De asemenea, ne-am gândit și restructurăm în perioada următoare organizațiile PSD Câmpia Turzii și Huedin. În atenția noastră sunt și organizațiile la nivel de comune unde nu am câștigat Primăria și ne dorim un nou proiect politic. Eu m-aș axa mult pe tineri și pe doamnele din organizația de femei”, a mai precizat Nasra.

Cred că în următorii patru ani trebuie să construim politicieni dintr-o nouă generație. În următorii patru ani trebuie să construim un candidat din cadrul partidului. Consider că este inacceptabil ca în 2020 să avem un candidat din afara PSD Cluj și aș vrea să avem un candidat care să aibă o orientare clară de stânga. În primul rând trebuie să respecte noul cod de conduită al partidului, trebuie să aibă o experiență politică și experiență prodesională”, a mai declarat președintele interimar al PSD Cluj.

Comentarii Facebook