PSD Cluj ii face cadou primarului Sorin Apostu o masca de gaze! Vezi de ce - VIDEO


Reprezentantii PSD Cluj au anuntat ca ii vor face cadou primarului Sorin Apostu o masca de gaze, in semn de protest fata de poluarea din oras.

"Domnului primar ii facem cadou o masca de gaze pentru a putea testa diferenta intre calitatea aerului din Cluj Napoca, avand in vedere ca dansul circula numai in masini de lux si nu merge atat de mult pe jos pentru a vedea ce inseamna poluarea fonica si atmosferica cu gaze, cu noxe de la traficul greu si de la cel din oras", a declarat Aurelia Cristea, vicepresedinte PSD Cluj.

Social-democratii sustin ca daca centura estului, intre Valcele si Apahida, ar fi fost finalizata, traficul din oras ar fi fost decongestionat.   

"Ii facem acest cadou pentru ca de doi ani de zile au promis realizarea centurii ocolitoare si ea inca nu este gata. Au cheltuit cu peste 150 de milioane de euro mai mult si este inca in fata de centura de lut. Nu stim cand va fi gata si cetatenii orasului vor sa stie cand vor elimina traficul greu din oras i ce se intampla cu banii cheltuiti cu cei peste 150 de milioane de euro cheltuiti pana in prezent", a mai spus Aurelia Cristea.

"Locuitorii din cartierele Zorilor si Manastur au scapat de traficul greu prin darea in folosinta a autostrazii Transilvania. Celelalte zone ale orasului vor fi rezolvate", a declarat priamarul Sorin Apostu.

Comentarii Facebook