Amenzi pentru mudarirea drumurilor pe strada Campului si in Groapa Mosului


Politistii locali din Cluj Napoca au aplicat in aceasta saptamana cinci amenzi proprietarilor de santiere din zona strazilor Campului si Groapa Mosului pentru murdarirea asfaltului.

"Nu au respectat normele de curatenie la organizarile de santier deschise in zonele Campului si Groapa Mosului, din cartierul Manastur. Sanctiunile au fost aplicate conform HCL nr. 191/2009 privind buna gospodarire a municipiului, astfel: 2 procese verbale de constatare a contraventiei pentru lipsa rampelor de spalare la santierele verificate (sanctiuni cuprinse intre 2000 si 2500 lei); 3 procese verbale de constatare a contraventiei pentru murdarirea carosabilului de catre autocamioanele care au iesit cu rotile necuratate pe strazile municipiului (sanctiuni cuprinse intre 1000 si 2500 lei)", sustin reprezentantii Primariei Cluj Napoca.

Politistii locali au impus si "intrarea in legalitate in termen de 48 de ore, precum si salubrizarea de urgenta a zonelor afectate de catre persoanele responsabile pentru aceste fapte".

In 2011, politistii locali au aplicat 25 de sanctiuni contraventionale celor care nu si-au instalat rampe de spalare la iesirile de pe santiere si celor care au murdarit carosabilul cu autovehiculele iesite cu rotile necuratate pe drumurile publice.

Comentarii Facebook