PSD Cluj face dezbateri publice pe marginea programului de guvernare al partidului


PSD Cluj va demara, de luni, dezbateri publice pe marginea programului de guvernare al partidului, aprobat la Congres. Social democratii se vor intalni cu sindicatele, cu patronatele, cu studentii, fermierii sau cu organizatiile de pensionari.

"In perioada urmatoare vom avea dezbateri publice pe marginea programului de guvernare al PSD, aprobat de Congres, care va actualizat la fiecare sase luni. Vor fi organizate intalniri cu diverse categorii sociale pentru diseminarea prevederilor programului, cu sindicatele, fermierii, patronate, studenti, pensionari. Ne propunem ca acest program sa fie cunoscut de cat mai multi clujeni. Fiecare membru, fiecare sef de departament al filialei vor participa la aceste intalniri pentru a aduce la cunostinta cetatenilor solutiile noastre", a declarat Remus Lapusan.

Dezbaterile vor incepe de luni si vor fi organizate atat in mediul urban, cat si in cel rural.

"In programul de guvernare al PSD sunt cuprinse chestiuni care vor sa rezolve inechitatile sociale, cetatenii din Romania au diverse nevoi, iar noi vrem ca acestea sa fie cat mai mici si sa reusim sa punem in practica prevederile din programul de guvernare", a mai declarat Lapusan.

Prin programul de guvernare "Romania corecta, Romania sociala", PSD propune 100 de solutii, ce urmeaza sa fie aplicate.

Comentarii Facebook