PSD Cluj depune plângeri la Poliție și BEJ: Ne-au furat bannerele și ne amenință prin SMS



PSD Cluj a anunțat că a depus plângeri la Poliție și la Biroul Electoral Județean, după ce mai multe bannere de campanie au început să dispară de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Am depus o sesizare la Poliție și la BEJ după ce mai multe persoane necunoscute, ne-au dat jos multe dintre bannerele de pe raza municipiului Cluj-Napoca. Spre exemplu pe strada Plopilor ne-au dispărut toate bannerele”, a declarat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

Mai mult, acesta a precizat că în ultima perioadă, mai mulți tineri din TSD au înceșput ssă primească amenințări prin SMS.

Am înțeles că sunt tot felul de mesaje care circulă, sunt foarte mulți tineri care sunt indignați de aceste lucruri”, a mai precizat liderul social-democraților clujeni.

Un cetățean care îți vrea binele și s-ar putea să te rezolve până duminică să n-ajungi la vot”, este mesajul primit de mulți tineri din PSD. Înaintea acestui mesaj, tinerii ar fi primit mai multe mesaje în care erau îndemnați să nu voteze cu Vitor Ponta.

Lăpușan a precizat că vor depune plângere la Poliție și BEJ, precizând că toate persoanele care au primit astfel de msaje pot apela la ei pentru consultații judiciare.

Noi facem sesizarea pentru că nu mi se pare corect că se întâmplă acest lucru. Toți cei care au nevoie de consultanță, consiliere juridică pe acest subiect sunt așteptați la sediu. Îi ajutăm fără niciun fel de problemă”, a completat președintele PSD Cluj.

Comentarii Facebook