Paszkany a spus cu cine VOTEAZĂ! SURPRIZA e de stânga - AUDIO

 

Arpad Paszkany se declară de stânga la aceste alegeri.

 

Eu am votat de fiecare dată, Am votat acum și am plecat. Voi vota și duminică. Eu îmi doresc un președinte de vârsta mea, care este ambițios și echilibrat și cu siguranță o să fie mai multă liniște și progres, mai mult decât a fost în ultimii ani”, a spus Paszkany.

 

Întrebat ce îi reproșează candidatului Dreptei, Arpad Paszkany a spus că nimic, dar ”eu prefer candidatul care este mai apropiat de vârsta mea. Eu mă duc și votez, aleg ce îmi place”.

 

Sunt convins că un tânăr are mai mult elan, are dorință, iar acum are și experiență politică. De la vârsta de 18 - 19 ani este în fenomenul politic. Este remarcabil pentru un partid care este considerat al vârstnicilor tu să ajungi președinte ales de către membrii partidului, este în sine o performanță. Am votat și voi vota Victor Ponta”, a mai spus Paszkany.

 

Omul de afaceri a renunțat la România și s-a stabilit în Dubai.

 

Dubai este o locație foarte bună din toate punctele de vedere: investițional, psihic, cultural și social. 

 

Este o deschidere foarte mare. Nu există birocrația de la noi. Și psihologic și cultural este un loc deosebit. Eu mă duc acolo din 1999. Am văzut cum a crescut țara aceea. Poate nu este cea mai bună asemănare, dar eu cred că este noua Statele unite ale lumii pentru că din punct de vedere demografic pe lângă cei 300 de mii locuitori originari din Dubai, până la restul de 2,8 milioane de cetățeni sunt națiuni de pe tot globul”, a mai afirmat Arpad Paszkany.  

Comentarii Facebook