Joi 26 Mai

PSD Cluj dă vina pe Boc pentru surparea podului Traian


PSD Cluj consideră că surparea podului Traian din zona pieței Mihai Viteazul este din vina reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca, susținând că problemele orașului au încetat să mai reprezinte o prioritate în ultimul an pentru ei.

Chiar dacă numeroși cetățeni au semnalat situația precară a infrastructurii în mai multe zone din oraș, Emil Boc nu pare interesat de aceste aspecte, rezumându-se în a comenta de pe margine, politica la nivel național, uitând de oraș și de problemele sale.

Iresponsabilitatea primăriei pune în pericol viața clujenilor. Oare s-a gândit cineva din primăria Cluj-Napoca când sau dacă a fost depășită durata de exploatare a podului?” a declarat Gabriel Mihai Oniga, vicepreședinte PSD Cluj.

PSD-iștii consideră că Emil Boc trebuie să își reia atribuțiile de primar cât mai curând și să rezolve problemele de infrastructură ale orașului.

Îl invităm pe Emil Boc să-și reia atribuțiile de primar și să le explice colaboratorilor săi, că a da vina pe clujeni pentru starea proastă a infrastructurii din municipiu este grav și extrem de rușinos față de contribuabilii care le plătesc salariul” a declarat Dan Morar, președintele TSD Cluj.

Comentarii Facebook