PSD Cluj dă vina pe Boc pentru surparea podului Traian


PSD Cluj consideră că surparea podului Traian din zona pieței Mihai Viteazul este din vina reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca, susținând că problemele orașului au încetat să mai reprezinte o prioritate în ultimul an pentru ei.

Chiar dacă numeroși cetățeni au semnalat situația precară a infrastructurii în mai multe zone din oraș, Emil Boc nu pare interesat de aceste aspecte, rezumându-se în a comenta de pe margine, politica la nivel național, uitând de oraș și de problemele sale.

Iresponsabilitatea primăriei pune în pericol viața clujenilor. Oare s-a gândit cineva din primăria Cluj-Napoca când sau dacă a fost depășită durata de exploatare a podului?” a declarat Gabriel Mihai Oniga, vicepreședinte PSD Cluj.

PSD-iștii consideră că Emil Boc trebuie să își reia atribuțiile de primar cât mai curând și să rezolve problemele de infrastructură ale orașului.

Îl invităm pe Emil Boc să-și reia atribuțiile de primar și să le explice colaboratorilor săi, că a da vina pe clujeni pentru starea proastă a infrastructurii din municipiu este grav și extrem de rușinos față de contribuabilii care le plătesc salariul” a declarat Dan Morar, președintele TSD Cluj.

Comentarii Facebook