PSD Cluj cere finalizarea de urgență a lucrărilor de extindere a Parcului Tetarom 1

 

PSD Cluj solicită finalizarea lucrărilor de extindere a parcului industrial TETAROM I, lucrări care au început în 2014 și care anul trecut trebuiau să fie finalizate.

 

Am susținut alături de colegii mei în ultimii ani constant extinderea parcului industrial TETAROM I și considerăm că această investiție trebuie dată în folosință, în condițiile în care s-au construit cele două hale de producție, clădirea de birouri precum și clădirea administrativă și am susținut stabilizarea versantului. TETAROM I este ocupat în întregime, sunt multe solicitări din partea firmelor pentru noile capacitați din parc, se vor crea locuri de muncă și implicit plusvaloare de aceea considerăm că trebuie urgentată darea în folosință a noii investiții, investiție de aproximativ 40 de milioane de lei”, a declarat Remus Lăpușan, liderul consilierilor județeni social-democrați.

 

Consiliul Județean Cluj anunța, în august 2016, că extinderea Parcului Industrial Tetarom 1 a intrat în faza finală.

 

Probleme erau semnalate, în acel moment, în privința stabilizării versantului nordic al dealului din cadrul parcului, dar acest lucru nu împiedica, potrivit conducerii Consiliului Județean Cluj, darea în folosință a celor două hale de producție și a imobilului administrativ ridicat în zona în care parcul a fost extins. 

 

Cu toate acestea, lucrurile s-au blocat și proiectul nu a mai fost finalizat.

Comentarii Facebook