PSD Cluj cere explicatii: Cum este posibil ca judetul Cluj sa primeasca inapoi doar o treime din banii cu care contribuie la buget

PSD Cluj ii cere explicatii premierului Emil Boc in legatura cu sumele mici pe care judetul Cluj le primeste din bugetul de stat, in comparatie cu nivelul taxelor colectate de la clujeni.

 

"Desi au promis ca vor aduce bani pentru judetul Cluj, toate fondurile sunt doar pentru clica portocalie. Intr-o analiza aparuta in mass media, Clujul este in coada listei in clasamentul facut in functie de sumele pe care judetele le primesc de la bugetul statului in raport cu banii dati la acelasi buget. In capatul listei, dupa Cluj mai sunt doar judetul Ilfov si municipiul Bucuresti, contributori care oricum au alte resurse de taxe si impozite pentru ca acolo sunt inregistrate toate marile companii platitoare de dari la stat", a declarat Remus Lapusan, presedintele PSD Cluj.

 

El i-a cerut premierului Emil Boc sa explice cum s-a ajuns la aceasta situatie. "Odata ajuns la Bucuresti, Emil Boc a uitat de unde a plecat si s-a concentrat in a rezolva problemele grupurilor de interese portocalii sau, mai rau, in a se preface ca nu le vede. Echipa a functionat doar pana cand s-au facut pozele de campanie, iar dupa acel moment, fiecare si-a rezolvat propriile interese", a mai spus Remus Lapusan.


Vezi si

Clujul este pe locul trei in topul judetelor care primesc cei mai putini bani inapoi din impozitele platite

Comentarii Facebook