Miercuri 24 Aprilie

PSD Cluj cere demisii pentru ritmul in care se lucreaza la centurile Clujului: "Anul si kilometrul" VIDEO


Liderii PSD Cluj cer demisia directorului Directiei de Drumuri si Poduri (DRDP) Cluj, Ioan Pantelimon, pentru ritmul in care s-a lucrat la centurile ocolitoare ale Clujului: Bulevardul Muncii - Apahida si Valcele - Apahida.

"Noi nu am fost in stare sa asfaltam un kilometru de centura intr-un an de zile. Deci in 6 ani nu am facut 6,7 kilometri (n. red. centura Bulevardul Muncii - Apahida), nu i-am pus la dispozitia cetatenilor si a traficului greu. Oamenii sunt foarte afectati pe axele Marasti - cartierul Gheorgheni - Bulevardul Muncii de aceasta situatie. Sunt probleme majore de infrastrctura. Am cerut pana la urma public domnului director Pantelimon sa isi depuna capul acolo unde ii sunt picioarele si cred ca demisia dumnealui se impune", a declarat Mircea Jorj, presedintele PSD Cluj-Napoca.

Jorj a mai spus ca asteapta demisia lui Pantelimon in urmatoarea saptamana, iar in aceasta perioada urmeaza sa prezinte dovezi ale modului in care s-a lucrat pe centura Valcele - Apahida, unde banii publici au fost risipiti cu nemiluita.


"Vom prezenta situatia reala de la centura Valcele - Apahida, unde am constatat probleme. Avem fotografii, avem probe si avem justificarile tehnice. Daca nu isi da demisia in 7 zile, oricum facem public dovezile pe care le avem, si iau in calcul depunerea unei sesizari penale la adresa domnului Pantelimon cu privire la realizarea acestei tronson", a mai spus Mircea Jorj.

La centura Bulevardul Muncii - Apahida lucrarile au inceput in 2006 si se vor termina in 2 iulie, dupa cum a promis chiar premierul Emil Boc.

Pe centura Valcele - Apahida, sunt probleme cu alunecarile de teren, care trebuie solutionate pana la finele anului, cand sa anuntat ca vor fi terminate lucrarile.

 

Vezi si...

Sultanul Boc, catre Ioan Pantelimon, seful Drumurilor: Daca centura nu e pana in 2 iulie, unde iti stau picioarele ii va sta si capul VIDEO

Vezi de ce sta pe loc centura Valcele - Apahida! Premierul a vazut lucrarile din aer VIDEO

Comentarii Facebook