Sultanul Boc, catre Ioan Pantelimon, seful Drumurilor: Daca centura nu e pana in 2 iulie, unde iti stau picioarele ii va sta si capul VIDEO


Emil Boc a jucat rolul unui sultan pe centura Bulevardul Muncii - Apahida si l-a amenintat pe seful Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Cluj ca il demite daca centura nu e gata pana in 2 iulie.

"Am zis ca pana nu termina centura nu ii las. De azi in doua saptamani trebuie sa fie gata, iar daca nu, cum era vorba aia, unde ii stau picioarele acolo ii va sta si capul", a declarat Emil Boc, referindu-se la faptul ca il va demite pe Ioan Pantelimon, directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Cluj daca lucrarile nu sunt gata.

"E performant de asta ii zic asta. Stiu ca face treaba", a mai spus, glumind, Emil Boc.

"Deci pe 2 iunile, care e sambata, vin aici ca sa vad lucrarea", a mai spus Boc. "De azi in doua saptamani e gata lucrarea, daca nu unde ii stau picioarele ii va sta si capul", a subliniat Emil Boc.

Ion Pantelimon i-a raspuns premierul: "Nu vi-l dau, pentru ca imi mai trebuie".

Lucrarile la centura Bulevardul Muncii - Apahida au inceput in 2006 si ar fi trebuit sa fie finalizate in 14 luni, dar lipsa finantarii si a banilor pentru exproprieri au intarziat proiectul.

Centura are 4,5 kilometri si a costat pana acum 26 de milioane de lei.

 

Vezi si...

Pe centura Bulevardul Muncii - Apahida se asfalteaza de frica lui Boc - VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook