Miercuri 24 Aprilie

PSD Cluj: Atacurile lui Traian Băsescu sunt simple vorbe în vânt

 

Social democrații clujeni consideră că atacurile lansate de președintele Traian Băsescu la adresa Guvernului Ponta sunt simple vorbe în vânt.

 

Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj, susține că Traian Băsescu nu se simte deloc confortabil cu faptul că guvernul USL a reușit sa stabilizeze economia, să tripleze gradul de absobție al fondurilor europene, să reducă TVA la pâine și să introducă mai multă echitate la nivel social și în acest context cauta tot felul de motive să critice, neînțelegând că în ultimii ani a făcut doar rău României și că vremea sa a trecut.

 

Dupa ce a majorat TVA la 24%, a tăiat salariile și pensiile și i-a trimis pe doctori și pe profesori să muncească în afara țării, Băsescu este ultimul om care ar trebui să vorbească despre taxe și impozite”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

 

Social democrații clujeni consideră că Traian Basescu nu este în masură să critice USL pentru situația autostrăzilor din România, în perioada când era ministru al Transporturilor, blocând construcția de autostrăzi pe motiv că România nu are nevoie de așa ceva.

 

Nu ne amintim de vreo ieșire similară a președintelui la adresa guvernului Boc, deși performanța acestuia din urmă a fost de doar 40 de kilometri de autostradă. Guvernele PDL pe care le-a păstorit în mandatele sale de președinte au reușit mai mult să distrugă decât să vină cu soluții pentru România”, a mai precizat președintele PSD Cluj.

Comentarii Facebook