PSD Cluj are o nouă conducere. Horia Nasra are un nou Birou Permanent Județean

 

Noul Birou Permanent Judeţean interimar al PSD Cluj a fost aprobat miercuri, 6 iulie 2016, de către Biroul Permanent Național al PSD.

 

Am avut o întâlnire foarte scurtă în Biroul Permanent Național pentru a lua o decizie administrativă după prezentarea demisiei de către domnul Remus Lăpușan, președintele organizației PSD Cluj, la Târgoviște săptămâna trecută. Astăzi am aprobat o componență a Biroului Permanent județean interimar de a Cluj. După discuțiile pe care le-am avut în ultimele zile cu colegii de-acolo, președinte interimar a fost desemnat domnul Horia Nasra, un tânăr coleg de-al nostru. Biroul Permanent Județean interimar este format din 25 de persoane, dintre care majoritatea zdrobitoare este formată din tineri din Cluj, diverse ocupații, ingineri, profesori universitari, directori, conferențiari, notari. De asemenea, cei trei primari de orașe, la Turda, Gherla și Dej. 

 

În continuare, domnul Remus Lăpușan este în echipa de conducere și domnul primar de la Jucu. De asemenea, la organizația municipală Cluj nu mai era președinte, locul era vacant, domnul Horia Nasra va gestiona și această funcție. Această conducere interimară va fi în funcție până la alegerile parlamentare din acest an. Speranța tuturor, a noastră, în primul rând, și nu numai a noastră, ci a tuturor organizațiilor județene, este ca la Cluj organizația noastră să se deschidă către societate și să aibă cu totul și cu totul alt mesaj” a declarat Liviu Dragnea, președintele PSD, în conferinţa de presă susţinută după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, la sediul PSD.

 

Este o schimbare de paradigmă în PSD Cluj. Această echipă trebuie să fie aproape de clujeni prin proiecte, seriozitate și respectarea cuvântului dat” a declarat Horia Nasra, președintele interimar al PSD Cluj.

 

Componența noului BPJ al PSD Cluj:

 

Președinte interimar:

Horia Nasra

 

Membri BPJ interimar:

Remus Lăpușan

Costan Morar

Ioan Neselean

Cristian Matei

Vasile Sălătioan

Alin Popoviciu

Vladimir Mătușan

Laura Elena Pop Chiorean

Vasile Ilea

Simina Sipoș

Adrian Daniel Morariu

Dorel Pojar

Raluca Zglobiu

Paul Ise

Cătălin Lupea

Corina Croitoru

Gabriela Ciot

Radu Cojocaru

Mihai Pop

Ionel Mang

David Gabriel

Ciprian Horț

Andrei Zorilescu

Mihai Mocanu

Comentarii Facebook