Boc s-a întâlnit cu vicepreședintele Comisiei Europene pentru Investiții. Despre ce au discutat FOTO



Primarul municipiului Cluj-napoca, Emil Boc, s-a întîlnit cu vicepreședintele Comisiei Europene pentru Investiții, Jyrki Katainen.

Întâlnirea cu acesta, dar și cu alți lideri europeni, a avut loc în cadrul SUmmit-ului oraselor si regiunilor din Uniunea Europeana, desfășurat la Bratislava.

Primarul Clujului le-a prezentat liderilor UE proiectele clujene axate pe domeniile de cercetare, dezvoltare, inovare și din domeniul IT.

Intalnire cu Jyrki Katainen, vicepresedinte al Comisiei Europene pentru Investitii, locuri de munca si crestere economica si Markku Markkula, Presedintele Comitetului European al Regiunilor.

Intalnirea a avut loc in cadrul Summit-lui oraselor si regiunilor din Uniunea Europeana care are loc la Bratislava, Slovacia.

Cu aceasta ocazie am avut posibilitatea sa prezint liderilor europeni dimensiunea universitara a municipiului nostru precum si proiectul " Cluj Innovation City", proiect care se axeaza pe cercetare, dezvoltare, inovare si IT si vizeaza crearea a 20.000 de locuri de munca in Cluj-Napoca in urmatorii 10 ani. In cadrul altui eveniment al Summit-lui, in prezenta liderilor europeni, am prezentat reusita municipiului Cluj-Napoca in calitate de Capitala Europeana a Tineretului in 2015.

De asemenea, am avut ocazia sa ma intalnesc si sa discut probleme administrative precum si posibile colaborari viitoare cu primarul orasului Praga, doamna Adriana Krnacova si cu doamna Yordanka Fandakova, primarul orasului Sofia”, a scrie Boc pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook