PSD Cluj acuza ca lucrarile la tramvai blocheaza circulatia in Manastur


PSD Cluj acuza ca lucrarile demarate la linia de tramvai in cartierul Manastur blocheaza traficul, iar cei care intra in oras dinspre  Oradea au probleme.

"Desi lucrarile la linia de tramvai au inceput de cateva luni, nu s-au gasit solutii alternative pentru deblocare circulatiei. Au fost cele 3 luni de vara la dispozitia edilului pentru a incerca sa gaseasca o solutie inclusiv pentru cei care vin dinspre strada Campului spre Calea Manastur, insa nici macar nu s-a incercat. Lucrarile la linia de tramvai sunt total ineficiente, iar din cauza lor blocam putinele sensuri giratorii pe care le avem, sensuri giratorii al caror scop este tocmai fluidizarea traficului oriunde in Europa. Unul dintre punctele cu rol de fluidizare a traficului din Manastur este sensul giratoriu din zona Complexului Big, insa de ceva vreme aceste este inutilizabil din cauza lucrarilor la linia de tramvai", a declarat Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.

PSD Cluj cere gasirea de masuri urgente "pentru a evita paralizarea orasului. In conditiile in care nu am avut o dezbatere reala inainte de inceperea lucrarilor la linia de tramvai, cel putin provizoriu trebuie sa gasim  o solutie si eventual sa tranformam o parte din arterele rutiere in strazi cu sens unic. Clujul are nevoie de solutii concrete si nu de povesti, pentru ca ambitia orasului nostru este sa devina Capitala Culturala Europeana in 2020".

Lucrarile la linia de tramvai pe tronsonul strada Bucium - Piata Garii au inceput in luna iulie si trebuie sa fie terminate pana in luna mai 2012.

Comentarii Facebook