Cine a castigat al doilea contract pentru reabilitarea drumurilor judetene din Cluj, in valoare de 200 de milioane de lei


O asociere formata din trei firme a castigat licitatia privind modernizarea a 317 kilometri de drumuri judetene, in valoare de 200 de milioane de lei, anunta Consiliul Judetean (CJ) Cluj.


In total, 16 firme au depus oferte, iar doua au fost considerate de catre Comisia de evaluare ca neconforme.

"Comisia de evaluare a analizat propunerile financiare precum si existenta elementelor de calificare continute documentatiile prezentate. Este un proiect foarte important, stiuta fiind starea in care se afla infrastructura rutiera judeteana din administrarea noastra. Practic, prin acest proiect se tinde spre acoperirea majoritatii sectoarelor de drumuri judetene, cei 317 kilometri adaugandu-se celor 423 de kilometri atribuiti anterior, in prima etapa a acestui important proiect al administratiei judetene", a declarat Radu Bica, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj si presedintele Comisiei de Evaluare.

Finantarea ca fi asigurata din bugetul propriu al Consiliului Judetean Cluj, prin programul multianual de investitii.

Pentru LOTUL 1
Oferta declarata castigatoare este cea depusa de ofertantul ASOCIEREA SC SAMUS CONSTRUCTII SA, SC CONSTRUCT PEROM si SC VIAPROCONS SRL cu o propunere financiara, fara TVA, de 47.725.243,31 lei.

Pentru LOTUL 2
Oferta declarata castigatoare a acordului cadru este cea depusa de ofertantul  ASOCIEREA SC  SAMUS CONSTRUCTII SA, SC CONSTRUCT PEROM si SC VIAPROCONS SRL cu o propunere financiara, fara TVA, de 48.585.192,45 lei.

Pentru LOTUL 3
Oferta declarata castigatoare a acordului cadru  este cea depusa de ofertantul  ASOCIEREA SC  SAMUS CONSTRUCTII SA, SC CONSTRUCT PEROM si SC VIAPROCONS SRL cu o propunere financiara, fara TVA, de 44.317.226,01 lei.

Pentru LOTUL 4
Oferta declarata castigatoare a acordului cadru  este cea depusa de ofertantul  ASOCIEREA SC  SAMUS CONSTRUCTII SA, SC CONSTRUCT PEROM si SC VIAPROCONS SRL cu o propunere financiara, fara TVA, de 56.932.763,94 lei.

 

Comentarii Facebook