PSD Cluj a adunat 15.000 semnaturi impotriva Guvernului Boc la Cluj


PSD Cluj a adunat pana astazi, 16 august, 15.000 de semnaturi impotriva "Guvernului Basescu – Udrea – Berceanu – Videanu".

"Asa cum ne asteptam inca de la inceputul actiunii, oamenii din Cluj cu care am reusit sa discutam sunt destul de revoltati pe ultimele masuri luate de Guvernul Boc pentru iesirea din criza economica. In contextul in care in aceasta luna s-a simtit pentru prima data diminuarea salariilor bugetarilor, dar si cresterea TVA inclusiv in preturile alimentelor, cea mai mare parte dintre cei cu care am reusit sa discutam isi doresc un nou Guvern", a declarat Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.

Liderul social-democratilor clujeni crede ca Guvernul Boc trebuie sa plece pentru ca dispretuieste pensionarii si a incercat sa le reduca pensiile, mareste taxele si impozitele, dar "nu ia nicio masura impotriva clientelei politice a PDL", mai spune Lapusan.

PSD Cluj a adunat in ultima luna 15.000 de semnaturi si va initia la inceputul sesiunii parlamentare o motiune populara, pentru inlaturarea Guvernului Boc.

Comentarii Facebook