Horia Uioreanu analizeaza "dramele" prezidentiale: "Oficial, presedintelui Basescu nu-i e bine!"


Deputatul PNL Cluj, Horia Uioreanu, a analizat prestatia presedintelui de la Ziua Marinei de duminica si a ajuns la concluzia ca "presedintelui Basescu nu-i e bine!". A fost fluierat la Constanta si trebuie sa se lupte cu "cateii" din PD-L pe care "i-a inaltat".

"Basescu a avut parte ieri (n.red duminica, 15.08), la Constanta, de fluieraturi tocmai cand se pregatea sa scoata din putul gandirii ideea potrivit careia traim vremuri grele, dar le vom supune noi pe ele, conditia necesara pentru aceasta fiind solidaritatea. Ca acea a marinarilor care au acceptat sacrificiile generate de criza, adica venituri reduse cu 25%", spune Horia Uioreanu, intr-un comunicat de presa.

Parlamentarul ii acuza pe reprezentantii UNPR, "gornistii de serviciu ai Cotrocenilor", ca s-au grabit sa dea vina pe opozitie pentru fluieraturiloe de care are parte seful statului.

 

"Cu alte cuvinte, la festivitatile de ieri au asistat, pe langa oficialitati, doar membrii ai partidelor de opozitie, obraznicaturi care au avut tupeul sa-i spuna in fata lui Zeus ca nu-l mai vor. Si pentru ca deturnarea sa fie totala si completa, aceiasi "instigatori" au vrut sa stie si cat de bine traieste seful statului. Baile de multime cu care era presedintele obisnuit s-au transformat, in ultima vreme, in coruri de huiduieli si fluieraturi, tot mai dese si mai puternice", se mai arata in comunicatul lui Uioreanu.

Deputatul PNL il felicita pe Basescu ca a recunoscut ca "are o gramada de greutati pe cap. Si-l cred pe domnul Basescu, ca doar nu e usor sa fii si presedinte-jucator si prim-ministru, ba sa ai grija si de principalul partid de guvernare. Partid in care au inceput sa apara cateii ce musca mana care i-a inaltat si le-a dat demnitati. Sever Voinescu Cotoi si Cristian Preda, salvati din mana mogulilor si ridicati la rangul de demnitari ai statului roman, vorbesc fara sfiala de necesitatea schimbarii guvernului".

Uioreanu considera ca Emil Boc "trebuie lasat la vatra, ca prea e incapabil. Ba trebuie inlocuit si de la carma partidului. Cum sa inlocuiesti cel mai ascultator si supus om, cel care niciodata nu a spus "nu" dorintelor prezidentiale?".

In opinia parlamentarului liberal totul in jurul presedintelui se prabuseste si concluzia este una singura: "Daca atacurile opozitiei la adresa premierului le poate intelege, cele ale pedelistilor la adresa sefului lor pe linie politica au darul de a-l ingrijora. Iar presedintele nu se poate lipsi de Emil Boc, deoarece doar el poate sa-i daruiasca atata putere cata isi doreste. Si daca Emil are probleme, si presedintele are probleme. E oficial, presedintelui nu-i e bine!".

Comentarii Facebook