Marius Nicoara, presedintele PNL Cluj: Emil Boc a fost la Cluj sa isi contabilizeze esecurile


Presedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoara, considera ca premierul Emil Boc a venit miercuri la Cluj pentru a-si "contabiliza esecurile" in ceea ce priveste centurile de ocolire ale municipiului.

 

"Emil Boc a venit la Cluj sa isi contabilizeze esecurile. Presedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoara, se declara siderat de atitudinea primului-ministru si a liderilor portocalii din Cluj, de a se lauda cu esecurile repetate pe care acestia le inregistreaza. Emil Boc a fost, miercuri, la Cluj, pentru a promite ca centura de nord-est a municipiului, Bulevadrul Muncii - Apahida, va fi gata. Iar. Fostul primar ne minte inca o data ca centura va fi finalizata curand. Din pacate, cred ca nimeni nu isi mai aminteste a cata oara face Boc aceasta promisiune, dar centura de nord, la fel ca si centura Valcele - Apahida, au devenit gauri neagre, in care se scurg banii de la buget. Marile "realizari" ale fostului primar Boc sunt o rusine si reprezinta jafuri din banii publicii", se arata intr-un comunicat al PNL Cluj.

 

Marius Nicoara a depus in Parlament o interpelare la adresa ministrului Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu, solicitand un raport oficial privind sumele cheltuite pana in prezent pentru realizarea centurii de ocolire a Clujului. "Desi, conform declaratiilor oficiale, lucrarile executate pana in prezent au costat peste 150 de milioane de euro, am informatii potrivit carora, in realitate, s-a cheltuit mult mai mult, centura Valcele - Apahida si centura Apahida - Bulevardul Muncii inghitind pana acum peste 200 de milioane de euro", a afirmat Nicoara, care sustine ca lucrarea "a fost licitata la 64 de milioane de euro".

 

Vezi si

Emil Boc, in vizita la centura Bulevardul Muncii - Apahida: "Nu am vazut-o gata nici ca primar, nici ca premier" VIDEO

Comentarii Facebook