PSD acuză fraudă la vot în turul 1 al prezidențialelor la Cluj: O să depunem plângere penală



Organizația județeană Cluj a Partidului Social Democrat a hotărât să depună o plângere penală la Parchetul Cluj pentru verificarea numărului de alegători de pe listele suplimentare de vot de la nivelul județului Cluj.

PSD-iștii spun că au fost foarte multe persoane din alte județe care au votat la Cluj, precizând că ”Justiția trebuie să își spunî cuvântul” și să verifice dacă nu au fost fraudate alegerile din primul tur.

S-a tot discutat despre acel turism electoral. Pe listele suplimentare la nivelul județului Cluj au fost 50.000 de persoane, ceea ce din punctul nostru de vedere este foarte mult. Am avut mai multe discuții cu colegii, iar în ultimele zile am avut tot mai multe discuții cu cetățenii și s-a ridicat această problemă. SUnt foarte muți colegi care au venit și au reclamat că sunt mulți din Tulcea, din Brașov, Prahova și tot așa. Considerăm că și în această situație, pentru că noi nu ne-am ocupat de turism electoral, am făcut o campanie cinstită și dorim ca justișia să își spună cuvântul. Să se verifice, așa cum s-a verificat șă în alte situații, această listă suplimentară”, a declarat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

Acesta susține că numărul de alegători de pe listele suplimentare de la Cluj este unul nemaiîntâlnit.

Din punctul nostru de vedere, 50.000 de persoane care au votat pe listele suplimentare în Cluj este o cifră care nu s-a mai întâlnit niciodată. Este cea mai mare cifră care s-a înregistrat în primul tur de alegeri din județe”, a completat Remus Lăpușan.

 

 

Comentarii Facebook