PSD a făcut o nouă postare controversată la adresa lui Iohannis


PSD a postat, pe contul de Facebook al partidului, un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a pierdut la CCR cazul pe Legea Bugetului.

"IOHANNIS TREBUIE SĂ ÎȘI CEARĂ SCUZE de la copii pentru amânarea majorării alocațiilor și de la comunitățile locale pentru întârzierea inutilă a investițiilor! Decizia Curții Constituționale prin care este respinsă plângerea președintelui împotriva bugetului de stat arată că singurul scop al lui Iohannis a fost să blocheze guvernarea PSD, așa cum am văzut și în cazul blocării nominalizărilor miniștrilor la Transporturi și Dezvoltare. A fost doar o manevră electorală prin care Iohannis a vrut să împiedice PSD să realizeze lucruri bune pentru cetățeni: investiții în dezvoltarea locală, investiții în sănătate, majorări de pensii și salarii sau creșteri ale alocațiilor pentru copii", au scris social-democrații. 

Postarea este însoțită de o fotografie, în care apar Klaus Iohannis și o fetiță tristă, față în față, alături de mesajul "IOHANNIS, CERE-ȚI SCUZE!".


iohannis scuze.jpg

Comentarii Facebook