Proiectul de capitala european de tineret prezentat la Parlamentul European

 

Proiectul de capitala european de tineret a fost prezentat la Parlamentul European.

 

Proiectul "Capitala Europeana a Tineretului 2015" a primit sustinere nationala atat de la Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, cat si de la Consiliul Tineretului din Romania.


Consiliul Tineretului Roman va promova acesta initiativa la nivel european prin stabilirea de contacte directe cu foste capitale de tineret si cele in devenire (Maribor 2013, Thessaloniki 2014). Consiliul Tineretului Roman este structura nationala care reprezintaRomania in European Youth Forum, coordonatorul acordarii acestui titlu.

 

"Pentru a avea succes in procesul de aplicare este nevoie de demonstrarea faptului ca exista un sprijin larg pentru demersul Primariei. Pana in prezent atat universitatile clujene cat si un numar semnificativ de institutii locale si-au manifestat dorinta de a ni se alatura, iar implicarea organizatiilor si institutiilor de la nivel national creaza premise suplimentare pentru a pune bazele unui parteneriat viabil pentru candidatura si implementare", a declarat primarul Radu Moisin.

Un element-cheie in pregatirea candidaturii il reprezinta faptul ca Primaria Cluj-Napoca lucreaza cu peste 35 de ONG-uri de tineret locale si consortiile lor pentru redactarea in detaliu a diferitelor capitole, planurilor de actiuni si proiecte.

 

Proiectul "Capitala Europeana a Tineretului 2015" sustinut la nivel national

Comentarii Facebook