Proba pentru Catalin Baba, nominalizat in Consiliul de Administratie al TVR: Care sunt primele doua luni ale anului?

Clujeanul Catalin Baba, fost sef al cancelariei primului-ministru, a primit aviz pentru un post in Consiliul de Administratie al TVR. Alaturi de el sunt Paul Calin Botez, fost realizator la Alpha Tv Cluj, si Cosmin Irimies, un alt fost ziarist clujean.

?

Audierile la comisiile de cultura ale Parlamentului au avut loc astazi. Intrebat care sunt primele doua luni ale anului, Catalin Baba a raspuns corect: ianuarie si februarie. Unul dintre membrii comisiei i-a spus clujeanului ca a vrut doar sa vada daca acesta are accent ardelenesc, precum premierul Emil Boc. "De la domnul prim-ministru am invatat dreptul, dar am avut alt profesor de limba romana", i-a raspuns Baba.

?

Pentru functia de membru supleant in Consiliul de Administratie al TVR, Guvernul a propus tot un clujean: lectorul Cosmin Irimies. Pe lista noilor membri ai CA al TVR este si clujeanul Paul Calin Botez, fost realizator de emisiuni la postul local Alpha Tv, propus pentru acest post de PDL.

?

In doar trei ore, comisiile de cultura i-au audiat pe toti cei 50 de membri si supleanti propusi pentru Consiliile de Administratie ale Societatii Romane de Televiziune si Societatii Romane de Radiodifuziune. Propunerile au fost facute de Presedintie, Guvern, partidele politice si de angajatii celor doua institutii. Toti au primit aviz favorabil, cu doua exceptii la propunerile pentru CA al SRR, unde au existat doua abtineri.

Comentarii Facebook