Primarul Radu Moisin a primit Crucea Transilvana de la IPS Andrei FOTO si VIDEO

 

Primarul Radu Moisin a primit din partea Mitropolitului Clujului, IPS Andrei, Crucea Transilvana, o distinctie acordata pentru merite deosebite.

 

"Ii oferim domnului primar al municipiului notru, domnului Radu Moisin, Crucea Transilvana, in semn de recunostinta pentru ajutorul pe care l-a dat si lucrarilor noastre de edificare a bisericilor din Cluj, dar si celorlalte activitati pe care le desfasuram", a spus IPS Andrei.

 

"Este o mare onoare pentru mine ca cineva s-a gandit la mine, Inalt Preasfintia Sa si ceilalti preoti din conducerea Mitropoliei, sa-mi ofere aceasta distinctie. Este un moment foarte emotionant, pentru ca de-a lungul timpului din pozitia administrativa pe care o detin am incercat sa ajut cat mai mult Biserica Ortodoxa Romana, iar faptul ca astazi mi s-a oferit aceasta districtie, cred ca inseamna o recunoastere a eforturilor pe care le-am facut. Vreau sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca a scos in calea mea ocaziile prin care am putut sa ajut biserica", a declarat si primarul Radu Moisin.

Comentarii Facebook