Primarul Floreștiului, Horia Șulea, reacție după circul politic de la ”Produs de Cluj”. El acuză USR că a politizat evenimentul


Primarul Floreștiului, Horia Șulea, a reacționat după ceea ce el a numit un ”circ politic”, creat la evenimentul ”Produs de Cluj”, care a avut loc week-end -ul trecut în Florești, unde activiștii USR au vrut să strângă semnături de la oameni, chiar în incină, între locurile de joacă și standurile cu mâncare.

Șulea îi acuză că au vrut să politizeze un eveniment public, o ”sărbătoare a floreștenilor”, care avea loc în pragul începerii anului școlar și o dată cu inaugurarea noii școli, cu 900 de locuri, și grădinițe din localitate. Horia Șulea susține că totul s-a făcut țintit și cu dedicație.

Deschiderea scolii, satisfactia miilor de părinși și sutelor de copilași, finalizarea cresei, inceperea lucrarilor la modernizarea strazii Eroilor, succesul Sarbatorii florestenilor/Produs de Cluj, inceperea lucrarilor la Parcul de joaca de pe locatia fostului Poligon, apropierea solutiei pentru Drumul de pe partea de Sud si anuntul realizarii unei noi scoli si a unei gradinite in zona Eroilor/Porii, starnesc josnice si penibile actiuni. Zilele trecute niste cenusii oameni de nimic au incercat a transforma Sarbatoarea florestenilor intr-un circ politic. Or, la Floresti, in cadrul unui eveniment public, se face strict politica bunului simt! 

Acum citesc un aberant text despre ceva anunt de pe olx. Anonim, facut la caterinca, cu trimiteri la persoana mea, la vot, si alte prostii. De parca cineva ar putea de pe acum dovedi sau garanta cum va vota in 2019, 2020 sau 2014.... Si, bineinteles, intre timp disparut din online. Dar, musai, preluat cu surle si trambite de trompetistii cenusiiilor personaje de nimic, care sunt capabile doar de glumite abjecte, de circ si scandal. Atat. De fapte, de realizari, de solutii, de un plus pentru Floresti – nici vorba din partea lor”, a comentat primarul comunei Florești. 

Cenușii oameni de nimic, care in viata voastra nu ati realizat un lucru cat de marunt, care inafara de a critica, contesta si scormoni fantasmagorii nu sunteti capabili de nimic altceva, va urez succes in disperarea voastra. Sunt pregatit. Cenusiiilor, la toate prostiile voastre voi raspunde cu inca o fapta. Cu inca o realizare. Florestiul a pornit pe un drum frumos si sanatos. Disperarea unora nu va putea opri vointa zecilor de mii de floresteni, care aleg normalitatea, dezvoltarea si un continuu plus valoare adus nivelului de trai si de educatie”, a mai afirmat primarul Șulea.

Comentarii Facebook