Primarul Emil Boc a ieșit cu ...mătura în parc! Vezi unde a mers să facă curațenie- FOTO si VIDEO

Primarul Clujului Emil Boc este cunoscut deja pentru actiunile privind muncile agricole, de cand a luat coasa in urma cu cativa ani , pe cand era premier, si a aratat ca nu a uitat de unde a plecat.

 

Astazi , primarul a vrut sa demonstreze ca in casa nu doar sotia este cea care face curatenie si ca nu a uitat cum trebuie sa dea cu matura. Emil Boc a iesit la maturat in Parcul Detunata din cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca. Edilul a participat la actiunea organizata de Insitututul Kaizen si Primaria Cluj-Napoca. 

 

 

 

 

 

Nici pensula nu i-a dat batai de cap primarului, care a vopsit un zid in verde, in ton cu actiunea de igienizare a parcului. 

 

 

La actiune au participat peste 120 de voluntari, intre care oameni de afaceri japonezi si romani, reprezentanti ai jandarmeriei si administratiei locale. 

 

Actiunea intitulata „5 S Public” are loc in cadrul programului Educație KAIZEN pentru România” si este sustinuta de mari companii si organizatii: Sunimprof Rottaprint, KAIZEN Manager Club și AOTS - Asociația de Management Japonez din  România.

 

Proiectul presupune instruirea unui număr reprezentativ de voluntari şi participarea acestora la o acţiune propriu-zisă de curățare a mediului public, în stil japonez.

 

Voluntarii vor beneficia de instruire în managementul menţinerii curăţeniei, igienei, aspectului civilizat al unui oraş, al organizaţiilor publice responsabile, prin standardizare.

Evenimentul reuneste voluntari de la tineri studenți, până la directori ai unor companii de top din România: Sunimprof Rottaprint, Assa Abloy România, Takata România, Hirschmann Automotive România, Johnson Controls România, Stabilus România.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook