Primarul din comuna Sânpaul oferă mită pentru alegători doar pentru a merge la vot. PDL Cluj a sesizat BEJ şi Parchetul VIDEO

 

Primarul Clujului Emil Boc susţine că ceea ce a făcut primarul comunei Sânpaul, Ovidiu Colceriu, de a-i ademeni pe oameni cu promisiuni doar pentru a merge la vot, este neiertat.

Preşedintele PDL Daniel Buda a făcut sesizare atât la Parchet, cât şi la BEJ.

"Ceea ce avem la Sânpaul este un caz de manual de mită electorală. Ceea ce a facut primarul de acolo, poate fi folosit ca uz practic. Demonstrează încă odată ceea ce USL poate. Reprezintă sloganul "Hoţul strigă hoţul. Sunt convins că şi ceilalţi primari folosesc alte tehnici, dar nu au fost la fel de fraieri ca să dea acest lucru în scris", a declarat Emil Boc.

Boc susţine că ceea ce s-a înâmplat este de neiertat. "Acest fapt încalcă flagrant legea. Cel mai grav lucru este că se utilizează ştampila unei instituţii a statului pentru a avantaja sau a dezavantaja pe cineva, iar acest lucru este un abuz electoral", a mai spus Boc.
 
"Vă asigur pe cei care veţi figura prezent pe listele electorale că veţi beneficia prioritar de ajutporul şi bunăvoinţa mea", scrie în anunţ.

Contactat, primarul din Sânpaul a spus că nu se face vinovat de nimic pentru că nu a promis nimic material.

 

Anca Baciu

 

Comentarii Facebook