Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, anunță primele măsuri ce vor fi luate după numeroasele incendii din comună


Edilul comunei Florești face un apel către cetățeni să fie mai responsabili cu privire la modul de exploatare a spațiilor din blocurile de locuințe. 

După numeroasele incendii din Florești, izbucnite în ultima perioadă în localitatea clujeană, primarul Bogdan Pivariu a tras un semnal de alarmă și spune că va lua măsuri pentru a preveni astfel de incidente negative. 

STOP INCENDIILOR!!!! 

Lansăm un apel la responsabilitate și responsabilizare a cetățenilor în modul de exploatare a spațiilor din blocurile de locuințe. Prevenirea incidentelor nefericite ține în principal de seriozitatea noastră a tuturor. Presupuse 'grătare în balcon', instalații ambientale și electrice improvizate sau surse de foc lăsate nesupravegheate pot produce tragedii care trebuie prevenite!! Incendiile înregistrate în comuna Florești în ultimele luni au evidențiat o serie de zone cu imobile de locuințe, vulnerabile la capacitatea de reacție și intervenție a autorităților în cazul unor astfel de incidente, dar și situații de comportamente vecine cu inconștiența, care distrug vieți și produc pagube”, transmite edilul Floresștiului, Bogdan Pivariu.

S-a decis instalarea a 25 de noi hidranți în Florești

Independent de situațiile proiectelor construite până acum, în urma analizelor efectuate împreună cu reprezentanții Companiei de Apă Someș și cei ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, am decis locațiile pentru instalarea a 25 de noi hidranți supraterani în comuna Florești, pe mai multe străzi, inclusiv în zonele afectate de incidentele regretabile din acest an, și am demarat procedurile necesare în acest sens”, a mai adăugat acesta. 

Comentarii Facebook